Welkom op de website van CHARM DESIGN

 architectonisch ontwerp . technische uitwerking . bouwbegeleiding . bouwkundige uitvoering 

 

COMPLETE ONTZORGING VAN EEN DUURZAAM BOUWPROCES


Als Architecten én Aannemer heb ik de afgelopen jaren ervaring opgedaan in alle aspecten van het proces, met een specialisatie in complexe monumentale renovaties. 

In CHARM DESIGN wordt al deze kennis samengevoegd om u als opdrachtgever te begeleiden bij de transformatie naar uw droom ruimte.  

 

CHARM DESIGN is ontstaan vanuit het verlangen de afhankelijkheid van de verschillende facetten van het bouwproces te begrijpen. Alles hangt met elkaar samen, door vanaf het begin ook rekening te houden met al deze facetten (esthetiek, maakbaarheid, wensen, markt , investeringen kosten) en mensen (ontwerper, gebruiker, maker, opdrachtgever) komt het ideale combinatie naar voren. Door hierin te verdiepen kunnen bepaalde schakels uit geschakeld worden, waardoor een efficiënter proces ontstaat welke dichter bij u en uw portemonnee staat.


Door mijn brede opleiding en interesse die mijn eigen primaire vakgebied overschrijd, zijn er altijd gangen naar andere mogelijkheden. Niet alle werkzaamheden verrichten ik zelf , hiervoor heb ik door de jaren heen een netwerk van vakkundige samenwerkingen opgebouwd die ervoor zorgen dat CHARM DESIGN u van alles het beste kan bieden. 

 

Ik geloof in korte lijnen, maar wel in het totaal concept, hoe compleet totaal is bepaald u zelf. Zo houd u grip op de onderdelen die u wens en krijgt u professionele hulp op de overige processen. Het bouwproces is complex, maar met de juiste partijen aan tafel is het behapbaar en betaalbaar.  CHARM DESIGN staat voor maatwerk en persoonlijke aandacht. Daarom voer ik per jaar ook slechts een select aantal projecten uit.


CHARM DESIGN adviseert en voert de werkzaamheden technisch uit met oog voor het detail en de esthetische uitstraling. U kunt voor alle disciplines van het bouwproces bij CHARM DESIGN  terecht; van ontwerp, technisch tekenwerk, vergunning aanvragen, uitvoering tot onderhoud. 


Ik werk voor klanten die waarde hechten aan een goede detaillering en nette uitvoering. Door mijn achtergrond als architect kan ik goed met de klant meedenken en oplossingen aandragen. 

En mijn ruime ervaring met de uitvoering zorgt ervoor dat ik precies weet hoe de ontwerpen in praktijk dienen te worden uitgevoerd. 

Ik streef naar korte lijnen, eerlijk en helder contact naar de opdrachtgever en werk met contracten volgens de DNR 2009 of AVA2013, waardoor u als opdrachtgever weet waar u aan toe bent qua transparantie, voorwaarden en garanties. 
 
E-mailen
Instagram